• Új
FAKEME Vákuum Oldalsó Kefék Hatékonyan Csere Combo113 R113840 Porszívó Alkatrész Mellékletek

FAKEME Vákuum Oldalsó Kefék Hatékonyan Csere Combo113 R113840 Porszívó Alkatrész Mellékletek

HUF 1078.65
Készleten

Összeg

Készült magas minőségű, környezetbarát anyag, tartós használatra.Tipp : Áztassuk a torz bokrok meleg vízben pár percig, aztán sima a kefét, majd használja újra szárítás után.Hatékonyan távolítja el a padlón, por, ugyanakkor lehet, lengyel földre.könnyű eltávolítani, majd cserélje ki a szokásos karbantartás.Alkalmas Combo113 R113840 Robot Porszívó.Ajánlott, hogy változtatni alkatrészek rendszeresen tartani a vákuum üzemi teljesítményt.Leírás : - Alkalmas Combo113 R113840 Robot Porszívó. - Készült, magas minőségű, környezetbarát anyag, tartós használatra. - Hatékonyan távolítja el a padlón, por, ugyanakkor lehet, lengyel földre.könnyű eltávolítani, majd cserélje ki a szokásos karbantartás. - Ajánlatos, hogy változtatni alkatrészek rendszeresen tartani a vákuum üzemi teljesítményt. - Tipp : Áztassuk a torz bokrok meleg vízben pár percig, aztán sima a kefét, majd használja újra szárítás után.Tulajdonságok : - Anyaga : Plastic Size Ábra : 175mm/6.89 inch Package Tartalma : 1 Pár Oldalon Brushes Note : 1. Kérem, engedje meg, kissé hiba miatt kézi mérés.2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.3. Szeretném, ha egy szép on-line vásárlás!Az ön elégedettsége a legfontosabb.Tehát vigyük a legmagasabb minőségi termékek, illetve szolgáltatások megfelelnek az ön megelégedésére.

Bejelentett tulajdonságok

- Material:
Plastic
Size Chart:
175mm/6.89inch :
Package Includes:
1 Pair Side Brushes :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Your satisfaction is our priority. So we would deliver the highest quality products and services to meet your satisfaction. :

A legjobb javaslatok

Dyson Ecset Eszköz, Dc21
  • Új

Dyson Ecset Eszköz, Dc21

HUF 2493.45

Ez egy O E M hivatalos rész.Illik a különböző Dyson modellek.OEM Rész Száma 90590306 Ez egy Bissell cserealkatrész.Cikkszám 90590306 Ez egy O E M rész.Ez egy O E M hivatalos rész.