• Új
Uonlytech Ruhával Lámpaernyő Klip Izzó Fali Lámpa Fedél Csere Lámpaernyő Porvédő asztali Csillár Lámpa, lakberendezés Bézs 5. 5X5.

Uonlytech Ruhával Lámpaernyő Klip Izzó Fali Lámpa Fedél Csere Lámpaernyő Porvédő asztali Csillár Lámpa, lakberendezés Bézs 5. 5X5.

HUF 2428.65
Készleten

Összeg

Tökéletes díszítés a gyerek szoba, nappali, dolgozószoba, hálószoba, stb.Alkalmas éjjeli lámpa, asztali lámpák, állólámpák, sokkal több.A ruhával lámpaernyő lehet, hogy a fény puhább, nem fáj a szeme, ami hozza mennyi kényelmi az életed.Az egész megjelenés, a design egy lámpaernyő divatos, nagylelkű.Ez egy Klip Izzó búra.A lámpabúra képes megvédeni az asztali lámpa, vagy fali lámpa a por.Leírás Ez a termék ruhával lámpaernyőt, biztonságos, tartós, hosszú távú használatra.Alkalmas nappali, valamint több.Védi a fény a por is létrehozhat egy meleg hangulatot nem kápráztató.Jellemzői : - Anyaga : Szövet - Szín : Bézs Méret : 14. 00 X13. 00 X9. 00cm/ 5. 50 X5. 11 X3. 54 inch - Az egész megjelenés, a design egy termék divatos, nagylelkű. - A lámpabúra képes megvédeni az asztali lámpa, vagy fali lámpa a por. - Alkalmas éjjeli lámpák, állólámpák, asztali lámpák, sokkal több. - Tökéletes díszítés nappali, gyerek szoba, dolgozószoba, hálószoba, stb.Csomag, Beleértve 1 x Lámpabúra.

Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok