• Új
YOURDER asztali Lámpa 4 USB Port, 2 3-pin Csatlakozó, 3 Telefon Slot E26 Bázis Izzó Alkalmas Hálószoba, Nappali, Iroda (Téglalap)

YOURDER asztali Lámpa 4 USB Port, 2 3-pin Csatlakozó, 3 Telefon Slot E26 Bázis Izzó Alkalmas Hálószoba, Nappali, Iroda (Téglalap)

HUF 3585.60
Készleten

Összeg

2. a TELEFONON SLOT - 2 mobil telefon slot az alap minden lámpa szett, amely alkalmas arra, hogy a mobiltelefonok a résidők, filmeket nézni, vagy online leckék, hogy ingyenes a kezét.Amikor a telefon használata éjszaka, felkapcsoljuk a lámpát is segíthetnek megvédeni a szemed.USB PORT & 3-PIN CSATLAKOZÓ - USB-portjához a bázis könnyen díj a mobil telefon, a 3-pin csatlakozó díjat a laptop, miközben dolgozik.Szintén díjat headset, diffúzor, hangszóró vagy más elektronikai eszközök működését.A kimeneti teljesítmény minden USB-port 5 V, 2.1 A. biztonságos használatához, kérjük, ne töltse az elektromos készülékek teljesítménye meghaladja 1500 W.E26 IZZÓK - A két izzók benne vannak mindkét E26 aljzatok.Minden izzó 9 W, 3000 K, a színe, meleg sárga.Hogy majd a haza úgy néz ki, még felmelegedés éjszaka.A kapcsolót a bázis irányítani az izzó.GYÖNYÖRŰ & GYAKORLATI - az alap Az asztali lámpa van egy kis átmérője 155mm, amely nem foglal túl sok helyet.A megjelenés design asztali lámpa, egyszerű, elegáns, divatos, s nem könnyen elavult.Ez lehet helyezni a hálószoba, dolgozószoba, nappali vagy az office, ami gyönyörű, de praktikus.ANYAG Az anyag, lámpaernyő vászon, bézs színű.A bázis shell fekete kovácsoltvas festék.Magas minőségű anyag, hogy ez az asztal lámpa, használható sokáig.Jellemzők : Ez a termék tartalmazza a 2 asztali lámpa szett, minden asztali lámpa készlet, 1 körte, 2 USB aljzat, 1 3-pin csatlakozó, 1 kapcsoló (ez a kapcsoló csak a kontrolling az izzó), de van 2 mobil telefon slot.Van is egy mester kapcsolja be a tápkábelt, irányítani az egész lámpa szett.Lehet elhelyezni őket, mindketten jobbra-balra éjjeliszekrény, hogy adjunk egy meleg, kényelmes hangulatot a hálószobában.Azt is tenni, hogy a tanulmány asztal használata világítás írás közben, vagy dolgozik.Szerelési útmutató : 1. Kérlek, vedd fel a kesztyűt, miközben installing2. Ha vannak foltok a lámpa test, kérjük, törölje le egy száraz papírtörlővel a time3. Kérem, kapcsolja ki az áramot, ha beszerelése a lámpa test vagy cseréje a bulb4. Ez a termék nem helyezhetők el a párás place5. Ne változtassa meg a hatalom a lámpa gyöngy casually Reminder : 1.Méret : θ155x H465mm2. Feszültség : AC200-240 V3. E26 izzó bázis (hagyományos-9 W izzó)4. Csavarja ki a csavart a lámpaernyő, majd vegye ki a lampshade5. Megfelelően állítsa be a lámpa body6. Tedd a lámpaernyő a lámpa fejét, majd telepítse a knob Package tartalmaz 2 db asztal lamps Accessories minden egyes sor asztali lámpa : 1x θ155*240 lampshade1x Stílus tube1x Multifunkcionális bázis (fényforrás kapcsoló, USB-port, csatlakozó), 1x főkapcsoló (konnektor, kapcsoló, 1,8 m vezeték), Ha bármilyen problémája van, miután megkapta ezt a terméket, kérjük lépjen kapcsolatba velünk, majd mi segítünk.

Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok