• Új
GLYYR Törölközőt Melegebb 304 Rozsdamentes Acél Polírozott, 4-Bár Falra Szerelhető, Fűtött Törölköző Vasúti Fürdőszoba Hotel,Sideoutlet

GLYYR Törölközőt Melegebb 304 Rozsdamentes Acél Polírozott, 4-Bár Falra Szerelhető, Fűtött Törölköző Vasúti Fürdőszoba Hotel,Sideoutlet

HUF 7965.00
Készleten

Összeg

♥Ez a törölközőt melegebb van osztva plug-in pedig vezetékes. (1) Plug-In : hálózati kábel jön ki a hátsó oldalán a függőleges cső a dugó. (2) Vezetékes : Eltitkolni a tápkábelt gondolta, hogy a lába meg keretét a falra közvetlenül. ♥Az anyag, Folyamat : 304 Rozsdamentes acél / Polírozott.Úgy tervezték, hogy futtassa a nap 24 órájában.Célja a felmelegedés nem szárad, de melegebb lehet gyorsítani szárítási folyamat.Szerint a szobába. ♥Mély Vízálló : IPX4 vízálló szinten, az áramütés elkerülése érdekében, egészségének védelme érdekében, az egész familytemperature a haza, meg lehet próbálni, meddig fog száraz a törölközőt. ♥Beépített Termosztát & Biztonságos : A melegebb, beépített termosztát, amely a hőmérséklet pedig energiát takarít meg.Ez több, tartós, erős, tehát nem veszélyes, ha a gyerekek körül. ♥Meleg Mindent : felmelegíti a fehérneműt, zsebkendő, fürdőruha, bébi takaró, ágynemű használata nélkül a szárító.Ez is segít megszüntetni a kellemetlen szag tartani fürdőszoba frissítő.Pedig egyedi design is rendelkezik, sokkal kényelem az egész család számára a mindennapi életben.Szín : Sideoutlet.

Bejelentett tulajdonságok

Product Name:
Heated towel rails
Material:
304 stainless steel
Finish:
Polished
Product Size:
450×600× 110mm
Power:
35W
Voltage:
220V-240V
Power Frequency:
50Hz
Temperature:
50℃
Time of Warming-up:
5min
Waterproof:
IP56
Plug Type:
According to customer requirements
Mounting Accessories:
Yes
Applicable Places:
1. Bathroom, toilet, locker room in house :
2. Bathroom, toilet, locker room in hotels :
3. Bathroom, toilet, locker room in stadiums. Such as natatorium :
4. Bath center & spa center :
5. Beauty parlor :
Prompt:
★ Please check if all accessories are complete before installation :
★ Since the size is measured manually, there is a certain error. Please refer to the actual product :
★ The project may be slightly different from the picture due to lighting and display :
★ If you want to order large orders, mixed orders or multiple items, please feel free to contact us so that we can provide you with product discounts :
★ Please check if the items are complete after receiving the goods. If it is damaged, please contact us immediately. We will confirm and send you a new one :
Tips:
★Towels and others are not included :
★We suggest you ask a qualified electrician to install this item :

A legjobb javaslatok