• Új
NEWTRY ZQ-10V Kijelző Játék Torziós Tesztelő/Kis Tárgyak Nyomatékot Mérő Torsiometer Hordozható Fékpad a Lámpatest (HP-250)

NEWTRY ZQ-10V Kijelző Játék Torziós Tesztelő/Kis Tárgyak Nyomatékot Mérő Torsiometer Hordozható Fékpad a Lámpatest (HP-250)

HUF 79515.00
Készleten

Összeg

1.felismerni a nyomatékot kap, elektromos tétel, szél tétel, játékok, motoros, valamint a különböző nyomatékkulcsot, vannak különböző kombinációi berendezési tárgyak lehet próbálni a különböző termék nyomaték;. 2.mérés a nyomaték a különböző elektromos csavarhúzó, nyomaték csavarhúzó, valamint csavarkulcs;. 3.intézkedés egyéb termékek lámpatest, mint például a szorító érzés az üveg dugóval (cover), a pusztítás kísérlet a kisebb alkatrészeket, valamint a minőség-ellenőrzés a műanyag csavar.LCD digitális kijelző használni, hogy teszteljék az érték, könnyen olvasható hiba nélkül.Egység átruházása kapcsoló, használhatja egység kgf cm N. m.vagy kgf cm-es Lb.hüvelyk.Általában a termék körülbelül 613 munkanap alatt érkezik meg a kezét, miután a kifizetés megerősítette Használ : 1.felismerni a nyomatékot kap, elektromos tétel, szél tétel, játékok, motoros, valamint a különböző nyomatékkulcsot, vannak különböző kombinációi berendezési tárgyak lehet próbálni a különböző termék nyomaték; 2.mérés a nyomaték a különböző elektromos csavarhúzó, nyomaték csavarhúzó, valamint csavarkulcs; 3.intézkedés egyéb termékek lámpatest, mint például a szorító érzés az üveg dugóval (cover), a pusztítás kísérlet a kisebb alkatrészeket, valamint a minőség-ellenőrzés a műanyag csavar.Nagyobb előadások 1, LCD digitális kijelző használni, hogy teszteljék az érték, könnyen olvasható hiba nélkül 2, Pillanatnyi fordított irányban 3. Maximális érték retenciós készülék összehasonlítása 4. Egység átruházása kapcsoló, használhatja egység kgf cm N. m.vagy kgf cm-es Lb.hüvelyk 5, Ez a készülék újratölthető akkumulátorral üzemel.Kis méret, könnyű súly, precíz szerkezet.Könnyen hordozható, használja a Figyelmet : ha a terméket a lehető leghamarabb, Ha bármilyen kérdése van , ne habozzon kapcsolatba lépni velünk .

Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok