• Új
HELIn Haza tornaszerek Vékony Test tornaszerek Comb Mester a Nők Lábát Fejt Haza Karját, Lábát Fejt Mester Nyílt Vissza Gyűrű

HELIn Haza tornaszerek Vékony Test tornaszerek Comb Mester a Nők Lábát Fejt Haza Karját, Lábát Fejt Mester Nyílt Vissza Gyűrű

HUF 7870.50
Készleten

Összeg

Hab védelem kezelni, a külső oldalon a Comb Mester 30 mm a markolat kényelmes, verejték felszívódását teljesítmény erős, növeli a súrlódást, növeli a biztonságot.A vastag acél tavasz, a nagy sűrűségű acél rugó nem deformálódott, így ellenáll a nagyobb súlyt, masszív, tartós, ellenáll a piszkos esik.Kompakt kialakítás : Könnyű, hordozható,kényelmes használni, illetve könnyen tárolható; S alakú design, jó rugalmasság, erős tartás, hosszú távú használatra is vékony lába, a zsír csökkentése a combokat.Alkalmazások : az használhatja otthon, edzőteremben, az irodát, ahol akarsz gyakorolni.Vékony test, mellnövelő, gyönyörű lábak, műanyag fenék, szép vissza, egy lépés a hely.Tudsz adni a testvér, a férj, az apa, a barátod, a kolléga, a haver, a szerelmesek.Specifikáció : Anyag : Új PVC anyag + hab + megvastagodott acél spring Size : 32cm × 3.2 cm Weight : 320g Color : pink Comfortable képzés home This a tökéletes módja annak, hogy megvalósítsam az álmom megadása nélkül a túlzsúfolt gimnáziumot.Könnyen vonat otthon, vagy bárhol.Gyakorlat karok, mellkas : ① fogja meg a fogantyút a comb toner a kezeddel fogd meg előtted.Lehet ülni vagy állni.② Ellenőrizze, hogy a toner kerül megfelelően, ha nyomva, úgy, hogy a fele a "V" tolta ki a láda, ahelyett, hogy befelé.③ Nyomja meg a fogantyút együtt, miközben lehetővé teszi a könyök oldalra.④ Teljes 15-20 ismétlés.Ez a gyakorlat cél a mellkas izmai.Comb gyakorlat : ① Feküdt a szőnyegen.②The láb kell a padlón, majd hajlítsd be a térded, hogy 45 fok.③ Hely a comb toner között a belső comb.Helyezze a toner a combján, így úgy néz ki, mint egy fordított "V" shape④ Szorítsa meg a combjaidat.Még akkor is, ha a toner a combján mozog egy pár centi, akkor még törvény a comb izmait.⑤As telik az idő, amikor ezt a készüléket, kérjük, növeli a szorító erő, hogy a comb toner befelé jönnek többet.⑥ Teljes 15-20 ismétlés.Végre egy lassú ismétlés vagy szüneteltetése a tetején a tömörítés mozgás során minden egyes ismétlés.Növeli az erőt.parancssor : Amikor megkapja a csomagolt elem, kérem, nyissa ki gondosan, hogy megakadályozzák abban, hogy a dárdát.ügyfélszolgálat : Ha bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, felvesszük önnel a kapcsolatot a lehető leghamarabb ~Csomagolás : 1 x Comb Master1 x Nyitva vissza a gyűrűt.

Bejelentett tulajdonságok

Material:
New PVC material + foam + thickened steel spring
Size:
32cm × 3.2cm
Weight:
320g
Color:
pink
Comfortable training at home :
This is the perfect way to realize your dream without entering the overcrowded gymnasium. :
You can easily train at home or anywhere. :
Exercise arms and chest:
① Grasp the handle of the thigh toner with your hand and hold it in front of you. You can sit or stand. :
② Make sure that the toner is placed correctly when pushing in, so that the half of the “V” is pushed out to your chest instead of inward. :
③ Push the handle together while allowing the elbow to move sideways. :
④ Complete 15 to 20 repetitions. This exercise will target your chest muscles. :
Thigh exercise:
① Lying on the mat. :
②The feet should be flat on the floor, and then bend the knee to about 45 degrees. :
③ Place the thigh toner between the inner thighs. Place the toner on the thigh so that it looks like an inverted V shape :
④ Squeeze the thighs together. Even if the toner on the thigh moves a few inches, it can still act on the thigh muscles. :
⑤As time goes by, when using this device, please increase the squeezing force to make the thigh toner move inward more. :
⑥ Complete 15 to 20 repetitions. Perform a slow repetition or pause at the top of the compression movement during each repetition. Increase strength. :
prompt:
When you receive the packaged item, please open it carefully to prevent it from becoming a dart. :
customer service:
If you have any questions, please feel free to contact us, we will contact you as soon as possible ~ :
Packing:
1 x Thigh Master :
1 x Open back ring :

A legjobb javaslatok