• Új
Körömvágók Meghatározott körömvágók Meghatározott Manikűr Készlet Személyes gondoskodást Meghatározott Szakmai Pedikűr Készlet Szépség

Körömvágók Meghatározott körömvágók Meghatározott Manikűr Készlet Személyes gondoskodást Meghatározott Szakmai Pedikűr Készlet Szépség

HUF 1579.50
Készleten

Összeg

A termék kiváló minőségű, rozsdamentes acél, éles, erős, tartós.Miután több polírozás, nekik egy sima, szép megjelenés, meg is vágja vastag körmök könnyen, zökkenőmentesen.A köröm szett jön egy kis hordozható dobozban, amit könnyen meg lehet nyitott vagy zárt.Ez is nagyon könnyű, lehet magával a táskájában minden nap, vagy vigye magával, amikor utazik.A termék megfelel az emberi test tudományos design, a mérete megfelelő, az érintés nagyon kényelmes.Éles körömvágók könnyen trim vastag körmök, valamint megakadályozza a körmök a repedés.Alkalmas minden típusú körmök, valamint a kárpitok, beleértve a férfiak, nők, lányok, fiúk, öregek, idősek, csecsemők.Ez egy csodálatos ajándék, a rokonok, barátok, szülők, férjek, feleségek.Ez egy csodálatos ajándék a család vagy a barátok.Termék neve : körömvágók set Product anyaga : rozsdamentes steel Product specifikáció : 10/12/16 darab set Product szín : rose gold Tips : 1. Mivel kézi mérés, néhány apró hibák előfordulhatnak, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.2. Mivel a különböző felvételkészítési szögeket, világos, kis kromatikus aberráció előfordulhat, kérlek, értsd meg.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tisztítás során a termék, kérem, törölje le a készüléket vízzel, majd egy puha ruhával időben, majd töröld meg.4. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez a termék könnyen karcolja az ujjaival, kérjük, azt olyan helyen, gyermekek számára, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani a problémát, amint lehetséges.6. Üdv megosztása visszajelzést, így biztosítani tudjuk, hogy a jobb termékek, szolgáltatások.7. Vannak más termékek a boltban, gyere el megint!.

Bejelentett tulajdonságok

10/12/16 piece set :
Product color:
rose gold
1. Due to manual measurement, some small errors may occur, please refer to the actual product, thank you. :
2. Due to the different shooting angles and light, slight chromatic aberration may occur, please understand. :
3. Please note that when cleaning the product, please wipe the product with water and a soft cloth in time and wipe it dry. :
4. Please note that this product is easy to scratch your fingers, please place it in a place out of reach of children, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback so that we can provide you with better products and services. :
7. There are other products in this shop, you are welcome to visit again! :

A legjobb javaslatok