• Új
REOUG 10db 1100M Akril Festék, Art Markerek Színes Rajz Tollak a Szabadkézi Vázlatkészítés DIY, Kő Porcelán Bögre, Üveg, Fa Festmény(Violet)

REOUG 10db 1100M Akril Festék, Art Markerek Színes Rajz Tollak a Szabadkézi Vázlatkészítés DIY, Kő Porcelán Bögre, Üveg, Fa Festmény(Violet)

HUF 6075.00
Készleten

Összeg

Szivattyú szerkezet, víz-alapú pigment tinta, vízálló, könnyű, ellenálló, jó a lefedettség, alacsony szag.Lehet írni a különböző felületek, mint például a papír, vászon, üveg, kerámia, műanyag, textil, fa, fém, stb.A caps ugyanolyan színű, mint a festék csövében egy gyors, könnyű szín kiválasztása.Kerek, teljes tolltartó, kényelmes a víz-alapú pigment tinta, nem mérgező, illetve a környezetvédelem. 2-3mm/0.08-0.12 a tollhegyet lehet törölni.Szolgáltatás : 1. Szivattyú szerkezet, víz-alapú pigment tinta, vízálló, könnyű, ellenálló, jó a lefedettség, alacsony szag.2. Lehet írni a különböző felületek, mint például a papír, vászon, üveg, kerámia, műanyag, textil, fa, fém, stb.3. A caps ugyanolyan színű, mint a festék csövében egy gyors, könnyű szín kiválasztása.4. Kerek, teljes tolltartó, kényelmes a víz-alapú pigment tinta, nem mérgező, illetve a környezetvédelem.5. 2-3mm/0.08-0.12 a tollhegyet lehet wipedpaint, üveg, illetve egyéb anyagok.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Akril Marker Material : PPOptional Szín : Fekete, Sötét Zöld, Hideg, Szürke, Lila, Yellow Quantity : 10pcs Length : Kb. 15cm/5.9 in Purpose : Borító, Sötét Paper Usage : Rázza a jelölő többször is.A két acél golyók a tank belsejében, hogy hozzon létre egy homogenqus következetesség, a festék, az optimális írás eredményeket.Nyomja le a tipp egy párszor a surtace.Ha a festék megérkezik a tipp felhívni, hogy képzeletünket.Összefoglaló a jelölő szorosan használat után.A legjobb, hogy tárolja a jelölő vízszintesen.wang-szerkesztés-szöveg{font-family : 'Arial' !fontos;}.wang-szerkesztés-szöveges táblázat {border-top : 1px szilárd #000;border-left : 1px szilárd #000;}.wang-szerkesztés-szöveges táblázat td,.wang-szerkesztés-szöveges táblázat th {border-bottom : 1px szilárd #000;border-right : 1px szilárd #000;padding : 3px 5px;}.wang-szerkesztés-szöveges táblázat th {text-align : center;}a Csomag Lista : 10 x Violet Acrylic Marker.

Bejelentett tulajdonságok

Condition:
100% Brand NewItem Type
.wang-edit-text{ :
font-family:
'Arial' !important;
.wang-edit-text table { :
border-top:
1px solid #000;
border-left:
1px solid #000;
.wang-edit-text table td, :
.wang-edit-text table th { :
border-bottom:
1px solid #000;
border-right:
1px solid #000;
padding:
3px 5px;
.wang-edit-text table th { :
text-align:
center;
}Package List:
10 xVioletAcrylic Marker

A legjobb javaslatok