• Új
209925 Közvetlen Gyári Nagykereskedelmi, Kiskereskedelmi CCTV Megfigyelő Kamera Video Kábel w. BNC Csatlakozó, Hossz: 15m(Fekete)

209925 Közvetlen Gyári Nagykereskedelmi, Kiskereskedelmi CCTV Megfigyelő Kamera Video Kábel w. BNC Csatlakozó, Hossz: 15m(Fekete)

HUF 8937.00
Készleten

Összeg

Egyszer szállítmány érkezett,kérjük, ellenőrizze az első, ha a csomag jó állapotban van,akkor kérem, nyissa ki.Minden áru 100% - ban tesztelt egyenként előtt küldött,kérlek, vizsgáld újra telepítés előtt.Egyszer kapott rossz elemet,hibás egyet ,kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk után kapott.Kérjük, adja meg képeket, valamint annak érdekében, hogy a visszatérítés gyorsan.Ha találsz egy kis probléma a vizsgálat során, kérjük, küldje el a képet, hogy nekünk comfirmation.A szakmai javaslata lenne elérhető az ön számára.Mindig arra törekszünk, hogy elérjék alacsony árak, jó minőség, de megígérte, biztosított, vissza szolgáltatás.1. CCTV Biztonsági Kamera Video Kábel w.BNC Csatlakozó 15m2. BNC CCTV Kábel megszünteti kell videó, hálózati kábelek futnak, hogy nagy teljesítményű cameras3. BNC férfi, mind a hálózati csatlakozók minden end4. Csatlakoztassa a kamerát bárhol, kényelmes, nem kell aggódni továbbítására video messze away5. A CCTV Kamera BNC kábel 15m CCTV Kamera Kábel, hogy nem csak a kamerák a képeket, hogy a monitor vagy a hangrögzítő.6. Felügyeleti video BNC kábel is lesz ereje, hogy a fényképezőgép ugyanazt a kábel, így több futó kábelek szükségtelenné válik.7. Kábel hossza : 15 méter hosszú.

Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok