• Új
Lóg Kitömött Nyulat, Kényelmes, Könnyű, Aranyos Kis, Hordozható Gyakorlati Nyúl Plüss Játékok Ünnepi Felek(Piros, fehér, rács)

Lóg Kitömött Nyulat, Kényelmes, Könnyű, Aranyos Kis, Hordozható Gyakorlati Nyúl Plüss Játékok Ünnepi Felek(Piros, fehér, rács)

HUF 2443.50
Készleten

Összeg

A kis nyúl készült szövet, tele pamut, ami kényelmes tapintású, könnyű, könnyen hordozható.Te is tedd, hogy a párnád, ez kíséri végig számtalan éjszakát.Lóg ez a kis nyuszi a szalagok, díszek, ezek az aranyos kis nyuszi hozza meg a boldogságot.Aranyos nyuszis játékok nagyon alkalmas a hétvégi partik, kosár tölteléket, esküvő/születésnap/torta ajándék doboz dekoráció, harisnya tölteléket, stb.Kicsi, hordozható, kényelmes tárolás, nem tud a táska, autó, lógott a szíj, nem sok helyet foglal.Szolgáltatás : 1. Aranyos nyuszis játékok nagyon alkalmas a hétvégi partik, kosár tölteléket, esküvő/születésnap/torta ajándék doboz dekoráció, harisnya tölteléket, stb.2. A kis nyúl készült szövet, tele pamut, ami kényelmes tapintású, könnyű, könnyen hordozható.3. Te is tedd, hogy a párnád, ez kíséri végig számtalan éjszakát.4. Lóg ez a kis nyuszi a szalagok, díszek, ezek az aranyos kis nyuszi hozza meg a boldogságot.5. Kicsi, hordozható, kényelmes tárolás, nem tud a táska, autó, lógott a szíj, nem sok helyet foglal.Specifikáció : Elem Típus : Nyúl Plüss Játékok Anyaga : Poliészter+Cotton Size : Kb. 13x8x2cm/5.1x3.1x0.8in Weight : Kb. 20.0 g/0.7 oz Suitable dekoráció, töltő, ajándékozás stb.A csomag Lista : 5 x Nyúl Plüss Játékok Figyelmeztetés : Kérjük, hogy a hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.

Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok