• Új
MLB Kutya Víz Üveg - Toronto Blue Jays Baseball Pet Palack. A Legjobb Macska Üveg Vizet. Szökőkút Adagoló Kutya, Macska, 13.5 oz .

MLB Kutya Víz Üveg - Toronto Blue Jays Baseball Pet Palack. A Legjobb Macska Üveg Vizet. Szökőkút Adagoló Kutya, Macska, 13.5 oz .

HUF 1602.45
Készleten

Összeg

MLB PET-PALACK a KUTYÁK, s egy forró napon, vagy egy hideg, a kisállat kell inni!A Háziállatok Első ÜVEG VIZET a HÁZIÁLLATOK, KUTYÁK, fog sétálni, vásárolni megy, az állatorvost, hogy a pet kutyakozmetika, megy nyaralni, kirándulni ll köszönd meg később!Miért válassza a Háziállatok Első KUTYA, s pórázon vagy macska póráz, az könnyű.Tartós : készült speciális kemény műanyagok, hogy a múlt, mint bármely kisállat-tulajdonos t lemondanak, ha nem nyomja a vizet adagoljunk gombra!Extra Biztonság : A Lock/Unlock kapcsoló szövegrésszel egészül ki a push lemondanak a víz gombra, így nem nyomja meg a gombot a hiba.Nem kell aggódni dobott a víz üveg belsejében a táskád!Nem szivárog (amíg zárt rendesen)! - A Háziállatok Először mindig a plusz lépés a biztonsági s mindig a nyugalmat, hogy a szükséges berendezések.Termék Méret : 3"W x 10.5" H. Oltja A Háziállatok Szomjúság : Ideális kirándulásokhoz, a Hosszú Sétákat, kutyafuttató, Út Utak, Strand-Nap, s a biztonság, miközben egy hosszú élettartamú termék.Engedélyek : Major League Baseball (MLB). • Major League Baseball-Játékos Szövetség (MLBPA). • A Nemzeti Futball Liga (NFL). • National Football League-Játékos Szövetség (NFLPA). • Nemzeti Jégkorong Liga (NHL). • National Basketball Association (NBA). • A Real Madrid, C. F. Futball Club (Real Madrid Club de Fútbol). • LAURDIY. • REALTREE & over 50 a legjobb EGYETEMEK, főiskolák az országban!Ez a pet palack nagy részére minden kalandvágyók, akik hozzák a pet mentén útjuk.Biztosítja, hogy lesz víz, meg víz, hogy nem volt hiábavaló.Ez a tétel jellemzői egy tartály víz, fekete műanyag tál vízben, majd a gombokat, hogy ellenőrizzék áramlását.Tartalmaz egy csuklópántot annak érdekében, hogy ne veszítse el.Miért szennyvíz által dömping a vizes palackot a pet.Figyeld, ahogy lassan megy a műanyag tálba, valamint a kisállat nem hiányzik egy kicsit.Elem sem szükséges, csak a víz áramlását, valamint egy zárt tartályban.Használata egyszerű, nem nagy bolt, pár a csuklópántot soha nem laza a túra.Útközben a pet Ez a tétel jön egy műanyag tartály vízzel, majd kis tálban őket inni.Most a pet lehet inni otthon, a kocsiban, a gép a szabadban, vagy bárhol, anélkül, hogy töröld le a kiömlött!Készült erős & tartós, kemény műanyagok annak érdekében, hogy a biztonsági & tartósság!.

Bejelentett tulajdonságok

A legjobb javaslatok